Author Topic: Email Piping -- local delivery failed  (Read 1257 times)

poppiebrooks

  • Posts: 8
    • View Profile
    • Findachurchtoday
Email Piping -- local delivery failed
« on: August 02, 2005, 11:37:47 pm »
I am trying to setup my forwarders to go to the right place:

|/home/xxxxx/public_html/cgi-bin/signup-list4.cgi

but every time I get a fail message like this:


pipe to |/home/xxxxxx/public_html/cgi-bin/signup-list4.cgi
generated by success@xxxxxxxxxxxxxxxx.com
local delivery failed

But I cannot figure out why? The testing works fine but not the autoresponders. I have checked the permissions and they are all set to 0755.

Any assistance would be appreciated.
Looking for a Church?
www.findachurchtoday.com

rob2

  • Posts: 6
    • View Profile
Email Piping -- local delivery failed
« Reply #1 on: December 24, 2005, 09:34:55 am »
Bump!

I'm getting this same problem... I've gone over the setup instructions many times, and I can't figure out why this isn't working.  Anyone have any suggestions?

DW

  • Administrator
  • Posts: 3787
    • View Profile
    • http://listmailpro.com
Email Piping -- local delivery failed
« Reply #2 on: December 24, 2005, 01:53:40 pm »
On some servers a pipe is not possible, or the path is different, due to server configuration.  The fastest way could be to ask your host how it's done on your server.

You may want to try adding "/usr/bin/perl" to the command-line, ie:

|/usr/bin/perl /home/xxxxx/public_html/cgi-bin/signup-list4.cgi

Also make sure there are no trailing spaces, etc.

Regards
Dean Wiebe
ListMailPRO Author & Developer - Help | Support | Hosting